donderdag 24 oktober 2013

En toen werd ze 6

Onze jongste is deze week 6 jaar geworden. Tja, en als je 6 wordt en in groep 3 zit dan maakt de juf geen kroon meer. Laat ik nou al een tijdje de kroon van Mina Dotter op mijn lijstje hebben staan.
Ik vond een schattig stofje. Eigenlijk was dit gekocht voor als voering voor de tasjes (zie hieronder) maar ik vond hem daar 'te mooi' voor. Ik paste de kroon aan door geen elastiek aan de achterkant te maken maar klittenband.

 Voor haar kinderfeestje nam ik het voorbeeld van Marieke van SewNatural. Klik op deze link voor o.a. de werkbeschrijving van een wereldpaspoort.

Ook wij zijn op wereldreis geweest. Ik maakte 10 gevoerde tasjes met aan de buitenkant een canvas waarop de wereldkaart is afgebeeld. De binnenkant werd voorzien van allerlei vrolijke stoffen zodat de tasjes omkeerbaar werden. Mocht iemand nog opzoek zijn naar een geslaagd thema voor een kinderfeestje dan is dit zeker een aanrader. Je kunt er alle kanten mee op door zelf landen te bedenken waar je bijpassende activiteiten kunt doen. Een groot succes was het. Dank je wel voor het idee Marieke!


 
.


 

2 opmerkingen: