dinsdag 19 november 2013

Van alles wat

De afgelopen weken heb ik me bezig gehouden met van alles wat. Beetje naaien, beetje haken.
Voor mijn winkeltje maakte ik speenkoordjes en liet ik visitekaartjes maken. Op bestelling nog een handdoek met naam en voor de lol haakte ik mijn eerste bungel uit het boek 'Bungelknuffels haken'.
Vorig jaar heb ik een pakket gekocht bij Hoooked op de beurs in Utrecht. Nu ik steeds meer haak heb ik deze ook eindelijk gemaakt. Nog niet geheel volgens patroon maar toch tevreden. Ik vind de patroonbeschrijving heel minimaal. Je moet dus al de nodige haakkennis hebben om tot het gewenste resultaat te komen. En dan nu.........de foto's.

7 opmerkingen:

 1. Ow mooi allemaal! Hoe maak je zo'n mooi randje om die letters van de handdoek? Volgens mij is het geen zigzag steek toch?
  Sinds kort heb ik ook een borduurmachine. Dus kan ik het ook zo doen. Maar voorheen deed ik het ook altijd met stof maar zo mooi dicht op elkaar gestikt kreeg ik niet voor elkaar. Ik ben benieuwd! ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Annet, dat randje maak ik idd met een hele kleine zigzagsteek.

   Verwijderen
 2. Het ziet er allemaal weer heel mooi uit!

  Liefs,
  Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof! Het mandje voor de wol, heb je dat ook zelf gemaakt?
  Welk winkeltje heb je?
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Nancy, dat zwarte mandje heb ik gehaakt met zpagetti. Ken je dat? Ik heb op Facebook een pagina waarop spulletjes staan die ik verkoop of meestal al verkocht heb. Voornamelijk vlaggelijntjes met naam. De pagina en mijn winkeltje heet ook 'Helemaal sTOF!'
   www.facebook.com\Helemaalstof

   Verwijderen
 4. Je bent lekker creatief bezig geweest, de muis is leuk hé!

  BeantwoordenVerwijderen